Over ons

Ons Team

Bernardine Nof

Algemeen directeur

Mijn motto is: “Alles is mogelijk, het onmogelijke maken wij mogelijk”. Ik zorg ervoor dat uw reis een unieke ervaring zal zijn, en al uw wensen gerealiseerd worden. 

Yaacov Nof

Yaakov Nof

Gids en reisadviseur

Al meer dan 50 jaar gids in Israël. Ik geef lezingen en adviseer mensen en organisaties die naar Israël willen reizen.

Specialiteiten: Christendom, Jodendom, het Oude en het nieuwe Testament, natuur in Israël en archeologie. 

Rivka Serraf

Manager inkomend toerisme

Vanuit het kantoor verzorg ik uw reis van A tot Z. Mijn liefde voor het Jodendom en mijn thuisland Israël is de drijfveer die mij bij het toerisme heeft gebracht. Met veel plezier help ik u een reis naar Israël te plannen. 

Reizen naar Israël is een unieke ervaring voor jong en oud, Israël biedt voor elk wat wils. Van strandvakanties, gemeentereizen, Christelijke reizen, natuur- en/of woestijnreizen, culinaire reizen, archeologische reizen, gehandicaptenreizen, zakenreizen, religieuze reizen tot culturele reizen, niets is onmogelijk. Wij specialiseren ons in op maat gemaakte reizen voor grote groepen, families, kleine gezelschappen, kerken, bedrijven en incentives.

Het verzorgen van reizen naar Israël is niet alleen ons beroep, maar ook onze passie. Israël is een land met veel aspecten, van religie, historie, cultuur tot politiek. Bij het opstellen van de reizen willen wij u verschillende facetten van het leven in Israël tonen, rekening houdend met uw wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij het juiste adres voor uw droomreis naar Israël!

Het unieke van onze manier van reizen is dat wij een reis opbouwen volgens uw wensen, en geen standaardprogramma voorschotelen. Bij ons kunt u uw eigen groepsreis samenstellen, maar ook bijvoorbeeld met z’n tweetjes komen of met uw gezin. Wij vinden het belangrijk dat u als groep elkaar kent, en daarom kunnen individuele gasten zich niet bij een andere reis aansluiten. 

Wij organiseren uw reis van A tot Z, van de vluchten, transfers, hotel accommodatie, transport, uw privé gids tot het reserveren van de entrees voor bezienswaardigheden en restaurants. Wij werken met ervaren gediplomeerde (Nederlands sprekende) gidsen, erkend door het Israëlische Ministerie van Toerisme. Al onze gidsen hebben een uitgebreide kennis van zowel het Oude Testament (Torah en Tenach) als het Nieuwe Testament, het Jodendom en het Christendom, de historie, de hedendaagse situatie, en nog veel meer. 

Dit is hoe wij te werk gaan:

1. Zodra u contact met ons opneemt, zullen wij samen met u in kaart brengen wat uw wensen zijn. Dit kan per e-mail, telefonisch, of tijdens ons bezoek aan u in Nederland of België.

2. Wij stellen een programma op en aan de hand van uw feedback passen wij dit aan, waar gewenst.

3. Wij sturen u een prijsvoorstel, gebaseerd op het programma, en aangepast aan uw budget.

4. Zodra het programma en de prijs naar uw wens zijn, leggen wij de accommodatie, transport en de gids voor u vast.

5. Wij treffen alle voorbereidingen voor uw reis. Indien u in de tussentijd vragen of opmerkingen heeft, staan wij altijd voor u klaar. Een aantal weken voor vertrek ontvangt u de rekening en de reisdocumenten. *

6. U zorgt voor een geldig paspoort (minstens 6 maanden geldig op de dag van vertrek uit Israël) en pakt uw koffer in voor uw reis. Identiteitskaarten zijn niet geldig voor reizen naar Israël.


Wij hanteren de annuleringsvoorwaarden van de ANVR:

Bij annulering tot de 61e kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: Gratis 

Bij annulering vanaf de 61e kalenderdag (inclusief) tot de 28e kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 35% van de reissom;

Bij annulering vanaf de 28e kalenderdag (inclusief) tot de 21e kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 40% van de reissom;

Bij annulering vanaf de 21e kalenderdag (inclusief) tot de 14e kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 50% van de reissom;

Bij annulering vanaf de 14e kalenderdag (inclusief) tot de 5e kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 75% van de reissom;

Bij annulering vanaf de 5e kalenderdag (inclusief) tot de vertrekdag: 90% van de reissom;

Bij annulering op de vertrekdag of later: de volledige reissom.

error: